Design Hall

google youtube twitter

Bemutatkozás

A főnök

Gyerekkorom óta vonz a műhelyek világa és a saját kezű alkotó munka. Már az iskolás éveim alatt nyaranta építkezéseken dolgoztam. Az iskolák elvégzése után több területen is kipróbáltam magam. Akkor úgy gondoltam, hogy a belsőépítészeti kivitelezés az, amit csinálni akarok. Az évek múlásával azonban rájöttem, hogy nem igazán szeretem ugyanazt a dolgot századszor is megcsinálni. Folyamatosan vágytam az új kihívásokra. Olyan feladatokra, melyek újszerűségükkel és egyediségükkel komplex kivitelezést és kreatív megvalósítást kívánnak. Azzal már régóta tisztában voltam, hogy az emberek többségének komoly igénye van az egyedire a mai kissé ’egyhangú és stílustalan világban’. Mindenki szeretne egy picit különlegest… Olyat, ami a személyiségét tükrözi, azzal harmonizál. Olyat, amit ha meglát, az első gondolata: IGEN, EZ ÉN VAGYOK, ILYET AKARTAM!

A feladat tehát adott volt. Létrehozni a céget, mely tudásbázisával és eszközeivel képes a legkülönfélébb ötletek és elképzelések kivitelezésére. Mind a felhasznált anyagok terén, mind a végtermék funkcióját tekintve.
Régi jó barátommal létrehoztuk a Design Hall Kft-t, majd némi tervezés után kialakítottuk műhelyünket, „ahol az egyediség születik…”!

A cég

Célunk az egyediség megteremtése! Legyen az otthon, kert, iroda, üzlethelyiség, vendéglátó egység, szórakozóhely. Mi az Ön élettereit is különlegessé varázsoljuk!

Cégünk tervezéssel, gyártással és kivitelezéssel foglalkozik. Egyedi berendezési tárgyakat, bútorokat, lakás kiegészítőket, falborításokat, előtétfalakat, dekorációs kellékeket és különleges faldekorációkat készítünk. Továbbá meglévő bútorát, berendezési tárgyát is átalakítjuk, vagy felújítjuk az Ön igényei szerint. Az általunk gyártott berendezési tárgyak helyszíni beépítését, összeszerelését, valamint az ezekhez kapcsolódó kísérő és javítómunkák kivitelezését vállaljuk.

Az igényes és minőségi kivitelezésre garancia az építőiparban és belsőépítészetben szerzett több éves tapasztalatunk, és azon törekvésünk, hogy folyamatos fejlesztésekkel egyre több területen nyújthassunk minőségi szolgáltatást Önöknek. Vannak még ötleteink…


„A valódi cselekvés mindig minőségi, a mennyisége - ha nem is elhanyagolható - alárendelt szerepet játszik.”
/ Pilinszky János

 

A műhely

Alapvető célunk volt egy ügyfeleink számára is megtekinthető magas minőségi követelményeknek megfelelő műhely építése mely jól tükrözi a munkához és tevékenységünkhöz való igényes hozzáállásunkat. A tervezésnél és a kialakításnál is több szempontot tartottunk szem előtt. Az alapvető személy és vagyon biztonság mellett nagyon fontosnak tartottuk az ésszerű és praktikus helykihasználást. Munkáink összetettsége és az anyag felhasználások sokrétűsége megkívánja, hogy a legkülönbözőbb munkafolyamatok elvégzéséhez rendelkezzünk a szükséges gépekkel, eszközökkel. Tehát egyáltalán nem volt mindegy, hogyan használjuk ki a rendelkezésünkre álló teret. Emellett szerettünk volna egy kellemes munkakörnyezetet teremteni.

Azt tartja a mondás, hogy, a jó munkához idő kell, de legalább ennyire fontos tényező még a jó szakember és a jó minőségű szerszám. Mi pedig folyamatosan arra törekszünk, hogy megbízható, minőségi eszközökkel dolgozzunk és szolgáljuk ki ügyfeleink legkülönlegesebb igényeit!

Elérhetőségeink

E-mail:
Telefon: +36 70 613-3324

Design Hall Kft.
Cím:1141 Budapest, Cinkotai út 12. CJSZ:01-09-906918 Adószám:14507579-1-42 Bank:16200199-60528409-00000000
Ha kérdése van, írjon!
Név:
Email:
Telefonszám:
Tisztelt Design Hall!

Hogyan juthat el hozzánk?

BKV-val jönne? Akkor a  Keleti pályaudvar, vagy az Örs Vezér tere felől a 80-as, illetve a 81-es trolibuszokkal a Zsálya utcai megállónál kell leszálni, onnan pedig 3 perc sétával már el is ért hozzánk.

Autóval jönne? Ha a Fogarasi úton jön, akkor a  felüljáró mellett el kell menni, majd alatta tud átfordulni a másik oldalra. Parkolási lehetőség szinte mindig van és ingyenes.

Kérjük csak telefonos egyeztetés után keressen fel minket! Ha éppen nem a műhelyben dolgozunk, akkor feleslegesen fáradt el hozzánk.

 

 

GPS Koordináták

47.518109 , 19.144379

Partnereink

  • Güde Bolt Güde Bolt Mester Mester Havasweb Kft. Havasweb Kft.
  • Fortum Fortum Trilak Trilak Makita Makita
  • Kemi-Bau Kft. Kemi-Bau Kft. Forest Forest Soudal Soudal
  • Bosch Bosch Blum Blum Baumit Baumit